fbpx

10.08 kell 20.00

Carlos on Saaremaal sündinud noormees, kes on terve elu olnud ümbritsetud muusikaga. Esimene laulukonkurss sai läbitud 3-aastasena, esimene bänd sai alguse 11. eluaastast ning kitarr võeti kätte 12-aastasena. Muusikakooli lõpetas Carlos saksofoni erialal ning hiljem asus õppima Viljandi Kultuuriakadeemiasse rütmimuusika osakonnas laulu ja kitarri.
Artistina olid tema esimesteks mõjutusteks Michael Jackson ning ema lemmik Backstreet Boys. Esimestel bändidel olid mõjutusteks Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers ja The Beatles.
2021-22 õppeaasta veetis Carlos Hollandis ArtEzi ülikoolis poplaulu õppides. Seal hakkas ta ka kirjutama enda muusikat. Praegu tegeleb Carlos vokaalansambli, erinevate duode ning bändidega ja omaloominguga. Stiilid, mida praegusel hetkel viljeleb on pop-rock, funk ja hard rock.
Tema tegevustel saab silma peal hoida facebookis, instagramis ja youtube’is.
Ta on aastate jooksul esinenud mitmetel lavadel erinevate koosseisudega. Sel korral on laval ainult Carlos, tema kitarrid ning kõlavad lood, mis muusikut kõige enam paeluvad.
Soodushinnaga piletid 10/14 € eelmüügis.
Kohtade broneerimine restoran@arensburg.ee või +372 5644428