fbpx

09.09 kell 20.00
รœhe muhulase imelikud juhtumised ja imelised inimesed teekonnal Tooma Jukust rahvakirjanik Smuuliks.

๐˜–๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ข 1970. ๐˜š๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข ๐˜ฌรต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ข๐˜ท๐˜ข๐˜ฑรค๐˜ณ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฉ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ถ๐˜จ๐˜ถ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ญรต๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ด, ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ช ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ช ๐˜•๐˜š๐˜ ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฉ๐˜ท๐˜ข๐˜ฌ๐˜ช๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ, ๐˜“๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ซ๐˜ข ๐˜š๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ข ๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ข๐˜ต, ๐˜Œ๐˜•๐˜š๐˜ ๐˜ซ๐˜ข ๐˜•๐˜š๐˜๐˜“ รœ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฏรต๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ถ ๐˜ด๐˜ข๐˜ข๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜Œ๐˜•๐˜š๐˜ ๐˜’๐˜ช๐˜ณ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ช๐˜ช๐˜ฅ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜‘๐˜ถ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ญ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฉ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฃ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ท๐˜ข๐˜ฃ๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ช๐˜จ๐˜ช๐˜ด ๐˜• ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช ๐˜ตรถรถ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข. ๐˜›๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ข๐˜จ๐˜ถ ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ด๐˜ข๐˜ญ๐˜จ๐˜ข๐˜ท๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ถ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ซ๐˜ข ๐˜ฏรต๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด๐˜ช ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต๐˜ด๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ช๐˜ท๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ข ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜จ๐˜ข๐˜ฑรค๐˜ฆ๐˜ท๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ซ๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ.
๐˜ˆ๐˜จ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ฌ๐˜ช ๐˜ฆ๐˜ช ๐˜ญรค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ช ๐˜ฏ๐˜ข๐˜จ๐˜ถ ๐˜ต๐˜ข๐˜ท๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ต.
๐˜—๐˜ช๐˜ญ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฏรค๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ข ๐˜ท๐˜ช๐˜ช๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ดรต๐˜ฏ๐˜ข: ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜•๐˜–๐˜๐˜ˆ๐˜”๐˜ˆ๐˜› 502.

Juhan Smuuli loomingu ja kaasteeliste mรคlestuste pรตhjal kokku kirjutanud ning lavalt monoloogi peab Olavi Antons.
Etendus on ilma vaheajata ja kestab orienteeruvalt 80 minutit.
๐˜Œ๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ด 4. ๐˜ฎรค๐˜ณ๐˜ต๐˜ด๐˜ช๐˜ญ 2022 ๐˜’๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ด๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜›๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต๐˜ณ๐˜ช๐˜ด. #juhansmuul100