fbpx

05.07 kell 19.00
Ülimenukas vestlusshow “Mida mehed naistele ei räägi?” on tagasi UUES KUUES!

Kahe karismaatilise mehega, Margus Vaheri ja Eero Spriidiga, tuleb seekord lavale hullama ning neile puid alla panema skandaalne ilusüstide kuninganna MARJU KARIN.
Kõigepealt laseb ta meestel kõik saladused hingelt ära rääkida ning seda loomulikult ainult selleks, et pärast neile öelda, kuidas asjad tegelikult on, miks mehed vahel lollid on ning miks naised just nii teevad, et mehi närvi ajada.
Kõik valgustkartvad teemad kistakse kapist välja rambivalguse kätte ja lahatakse ainult neile omasel humoorikal ja rabavalt otsekohesel moel. Alates seksist kuni liiga teravate varbaküünteni välja, mis teki sisse auke uuristavad.
Millised on meeste suurimad hirmud ja salasoovid? Millised suurimad rõõmud ja fantaasiad? Kuidas mehed naist ja tema käitumist näevad, tajuvad ja tõlgendavad? Millised naised tegelikult on, ja miks? Seda kõike käsitleme laval läbi eluliste näidete ja huumori.
Olete lahkelt palutud samuti sõna sekka ütlema! Muidugi on mõttevahetuses osalemine vabatahtlik, aga väga oodatud. Kusjuures kõik jääb nende seinte vahele.
Meie ei salvesta ega lindista. Ärge, palun, teie ka seda tehke, „Sest öös on asju, mille külge tark ei puutu.“ /Heiti Talvik/
Vanusepiirang 18+.
Ürituse kestus 2 h. Vaheaeg 20 min.
Lauakohtade broneerimine: restoran@arensburg.ee või telefonil +372 564 4428.
Piletid müügil Piletilevis.