fbpx

28.05 kell 18.00
GENKA & PAUL OJA esimene ja eriline akustiline kontsert Saaremaal, Kuressaare Tänavafestivalil!

GENKA ja PAUL OJA muusika on 25 aasta jooksul ületanud juba ammu oma žanri piirid: nende lugusid teavad nii lasteaialapsed kui ka pensionpõlve pidavad kodanikud. 28.mail tehakse Arensburgi aias oma looming veel sobilikumaks igale maitsele. Nimelt jäetakse tavapärased vinüülimängijad koju ning kätte haaratakse akustilised kitarrid ja lugudest on aranžeeritud mõnusad versioonid, mida saab nautida ükskõik kes – ka mõnusalt lauas istudes ja head veini või rabarberimahla nautides. Teisisõnu teevad Genka ja Paul Oja taas oma erilise akustilise kontserdi, mis siiani on läinud ainult täismajadele ja alati viimseni välja müüdud. Meloodilisem kui kunagi varem, säilitades artistile omase lüürilise teravuse ja huumori. Kuulda saab nii klassikalisi hitte nagu “Pankrot” või “Legendaarne” kui ka uuemaid lugusid. Grupiga astub koos üles ka kitarrist Tarvo Valm, kes on omal ajal kaasa teinud nii mitmeski Genka ja Paul Oja loos kui ka välja andnud eelmine aasta kantristiilis sooloalbumi. Kohapeal saab osta legendaarse Toe Tagi vinüüle ja särke. Igatahes on see esimene Genka ja Paul Oja akustiline kontsert Saaremaal ja tegemist on igatpidi ajaloolise sündmusega.

Koosseis:
Genka: vokaal ja kitarr
Paul Oja: klahvpillid
Tarvo Valm: kitarr ja taustavokaal
Margo Rindemaa: bass
Rainer Meinart: trummid
Piletid hinnaga 20 EUR müügil Arensburgi restoranis tööpäeviti kella 12-20.
Kui olete mandril ja ei saa kohale tulla, siis võtke ühendust restoran@arensburg.ee või telefonil +372 564 4428.
Laudadesse saab kohti broneerida vaid pileti olemasolul.