fbpx

Veiniklubi Arensburg järgmine klubiüritus neljapäeval, 17.02.2022 Arensburg hotelli konveretsisaalis algusega kell 18.00. Oma tarnitavaid veine esitleb firma Balmerk OÜ, firma sommeljee hr. Tõnis Kuuskmann.

Degusteerimisele tulevad veinid:

Vahuveinid: Cava Pere Ventura Gran Vintage de Paraje 2015 75cl (Cava de Paraje Calificato on kõrgeim Cava kvalifikatsioon, mis võeti kasutusele 2018, vein on olnud 5 aastat metsiku pärmisettel, viinapuude vanus on 100 aastat, viinamarjad Macabeo ja Xarel-Lo, selle toote tutvustus ühe lausega on: Nii, see ,,Täht“ ongi sündinud! , selle veinimaja  tipptoode)

Valged veinid: Tommasi Le Fornaci Lugana 2021 75cl (põnev viinamarjasort Trebbiano kloon-Turbiana) Põhja-Itaalia,Lombardia-Veneto,

Teliana Valley Glekhuri Rkatsiteli Qvevri 2019 75cl (Qvevri meetodil valmistatud Rkatsiteli) Gruusia,

Castello della Sala Cervaro della Sala Umbria IGT  2019 75cl (Antinori veinimaja toode, viinamarjasort Chardonnay Umbria maakonnas, vein on nimetatud üheks parimaks Itaalia valgeks veiniks ja pannakse tihti mustaks lambaks pimetesti tipp Burguneritega)

Punased veinid: Torres Altos Ibericos Parcelas de Graciano 2015 75cl (põnev viinamarjasort, 100% Graciano, Rioja, Hispaania)

Ricossa Nizza DOCG  2017/2018 75cl (silmapaistev Barbera viinamarjasort uuest Piemonte piirkonnast Nizza) Itaalia

Rothschild Domaine de Baron Arques Limoux AC 2011 75cl (tootja – maailma üks rikkamaid perekondi, Baron Philippe de Rothschild, vein on valmistatud 6-est viinamarjasordist, 3 Vahemere marja (Grenache, Malbec, Syrah), 3 Bordeaux viinamarja (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec), Prantsusmaa, Limoux,

 

Ja et ikka jälle see tore üritus toimuda saaks, palun klubiliikmetel kaasa võtta osavõtutasu 20 eurot, mitteliikmetele 35 eurot.

NB! Palun kindlasti eelregistreerida üritusele hiljemalt 15.02.22 teisipäeva õhtuks minu meilile mart@ensert.ee või telefonil 5039200.

 

Üritus tuleb kindlasti huvitav ja suurepärane nagu alati!

 

Elu on liiga lühike, et juua halba veini…

Armastusest veini vastu…