fbpx
11. detsember võib kell 18 sammud Arensburgi poole seada, kuna kõhule saab teha pai Dmitri Haljukovi õhtusöögil.
Joogivaliku eest vastutab sommeljee Karel Veski.

Dmitri Haljukov on tituleeritud ja auhindadega pärjatud meisterkokk, kellele on auhindadest olulisem rahulolev klient.
Pragusel ajal vastutab Dmitri Selver Gurmee eest.

Õhtusöögi menüü:
– Külm eelroog
Soolasiia Mosaiik /Tudraseemnete Vinigrett
Champagne De Saint Gall Premier Cru Brut Blanc De Blanc, Prantsusmaa.
– Soojendaja
Angersäga/ Kalamarja Pelmeenid / Pärlikaste
Veinivalik tuleb üllatusena.
– Eelmäng
Praetud Foie Gras/ Juurseller/ Pirnid
2018 Furmint Tokaji Late Harvest, Disznokö, Tokaji, Ungari.
– Pearoog
Talvine Hanerinnak/ Leegitatud Viigimarjad/ Cumberland Kaste Granaatõunaseemnetega.
2019 Pinot Noir, Erath Winery, Oregon, Ameerika Ühendriigid.
– Happy End
Šokolaad/ Karamell/ Kakao Papüürus.
Pedro Ximenez El Candado, Valdespino, Jerez-Xeres-Sherry, Hispaania.
– Afterparty:
Soolased ja magusad ampsud.

Õhtusöögi maksumus : 99 eur / inimene (koos veinivalikuga)
Broneeri: restoran@arensburg.ee või telefonil +372 564 4428
Alates 25.10.21 saavad seoses EV valitsuse korraldusega Arensburgi üritustel piiranguteta osaleda külastajad, kes omavad:
• vaktsineerimispassi
• COVID-19 haiguse läbipõdemise tõendit