fbpx

2020. aasta parimaks Läti kokaks valitud Heinrihs Erhardsi eriõhtusöök esmakordselt 22. oktoobril kl 19:00 Kuressaares, Arensburgi sohvabaaris Muusa!

Heinrihs Erhardsil on 20. aastat kogemust erinevates Michelini tärniga restoranides ja luksushotellides ning olnud tegev ka Riias Kepinski hotelli peakokana.

Kuuekäiguline Chef Heinrihs’i erimenüü:

Amouse Bouche –  roheline tatar, hooajalised seened, “Soira” juustu suflee

Eelroog

Suitsuangerjas / punane kapsas / pruun või / magus mais

Esimene pearoog

Homaar / kammkarbid / raviool / bisque kaste

Teine pearoog

Faasan / foie gras / mustjuur / trühvlikaste

Eeldessert

Kombuchaastelpaju / hooajalised lilled

Dessert

Pudelkõrvits / jõhvikas / hapukoore sorbett / kaneel

 

Kuuekäiguline õhtusöök koos sobitatud veinidega 95€/inimene. Kohtade broneerimine restoran@arensburg.ee või telefonil +372 564 4428.