27.04 Maire Vesingi loeng koos degusteerimisega – „Gluteenivabad toidud“

Toitumisnõustaja, Olustvere TMK õppejõud Maire Vesingi loeng koos degusteerimisega gluteenivabadest toitudest.

Maire on autoriks raamatutele sarjas: „Tervise hoidmise toidud“

„Tervise hoidmise toidud“ sarjas on ilmunud 3 raamatut:

„Diabeetiku kokaraamat“,

„Gluteenivabad toidud“ ja

„Laktoosita. Kaseiinita. Gluteenita.“

„Gluteenivabade toitude“ raamatu eessõnas on öelnud Adik Levin: „Me oleme need, mida sööme“.

Kuid mitte alati ei saa me süüa kõike mida soovime. Probleemiks võib olla gluteen, kaseiin või laktoos. Vaatamata sellele on võimalik nautida mitmekesiseid ja maitsvaid roogi  ka siis, kui mingil põhjusel on tulnud loobuda lehmapiimast  või teravilja sisaldavatest toitudest, mis sisaldavad gluteeni.

Retseptide väljatöötamisel kehtib nipp – tuleb tunda gluteenita ja piimata toiduaineid, toiduvalmistamise põhitõdesid ning kasutada veidike fantaasiat. „Gluteenivabade toitude“ raamat annab ülevaate momendil Eestis saadaolevatest gluteenita toiduainetest ning hulgaliselt retsepte ning nippe gluteenita toitude valmistamiseks.

Head katsetamist!

Loeng koos degusteerimisega toimub 27.04 kell 18.00 Arensburg hotelli konverentsisaalis, osalustasu 7 €/inimene.

x

Kliendiklubi




Liitu meie kliendiklubiga ning värskeimad uudised ja soodsaimad pakkumised jõuavad Sinuni esimesena.